Niveaus:

A1.

Grammatica-onderwerpen die de cursisten al passief beheersen: regelmatige en enkele onregelmatige werkwoorden, vraagvoornaamwoorden. Taalhandelingen communicatie: begroeten, zich voorstellen, kennis maken bestellen en betalen.

A2.1 - A2.2

De grammatica-onderwerpen en de taalhandelingen die de cursisten kunnen gebruiken zijn dezelfde als A1, maar de les heeft een hogere tempo. Daarnaast woorden alle onregelmatige werkwoorden geoefend, zoals in de tegenwoordige tijd als in het voltooid deelwoord. Cursisten gebruiken ook alle vormen van het bezittelijk voornaamwoord en van de wederkerende werkwoorden in de tegenwoordige tijd. Taalhandelingen communicatie: vertellen over ervaringen in het verleden, eigen beroep, hobby's en vakantieplannen beschrijven, afspraken maken en informatie opvragen.

B1

Grammatica-onderwerpen die de cursisten al beheersen: passato prossimo, imperfetto, enkele vormen van de gebiedende wijs, condizionale presente e passato, aanvoegende wijs, pronomi combinati. Taalhandelingen communicatie: de cursisten zijn in staat om deel te nemen aan een gesprek met een korte voorbereiding en begrijpen de belangrijkste punten van een discussie waaraan meerdere sprekers deelnemen.